Ditulis Oleh Raditya Al Ghifary

Lewat
Puisi

Facebook photo

Geura eces, sing cekas panempo
Tangginas, rikat ngisat lampah
Nu kasaba can kasaba
Memener lempeng jeujeur leuleus nataran lengkah,
Liat tali, nastiti tarapti.

Tong kabongbroy liuh linduh ucaping surgawi,
Tarekah ikhlas, manteng museur teu galideur
Tong sieun bari rempan
Tarahal lampah,
Jumarigjeug……..
Nikreuh ngeuleuyeuh kawengku ku darigama.

Geura lilir,
Sasar lampah teu munasabah
Itung tatu lukut sing timu,
Palangsiang poe isuk raga mulang,…..

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s