Ditulis Oleh Esmiati

Lewat
Puisi

Facebook photo

Indung..teh.nu wajib dipunjung.mun bapa wajib di puja..urang kadunya ngaliwatan aranjena..bpa ngeclakleun karinget mangrupa,panyambung nyawa..ema ngucapkeun.do.a.pamuka lawang sawarga..lamun urang tideuha,ka indung atanapi ka bpa,temahna matak cilaka,jeung sangsara

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s