Diserat Ku Teti Herawati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kontradiktip #

Keur ngaliwat ka imah Mang Kamad ,kareungeu Mang Kamad ngagorowok ka pamajikanana:” Nyai…roko akang dimana?”
” Euh punten abdi pameng nuju nyapu buruan , roko akang kantun sabatang deui , disimpen dina pesak handap palih katuhu acuk sapari , digantung dina kastop pengkereun piyama salur , anu sapotongna dibungkus tisu diluhur tipi..”
Barang ngaliwat ka imahna Pa Nandang.
” Mamaah ari kaos kaki mana?”
Nyi Entih pamajikanana ngajawab :
” Duka atuh papah , pilari kunyalira ieu mamah pameng nuju inbokan, kamari mah katingal dico-o ku barudak dianggo tatalapungan”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s