Diserat Ku SZ Äbidiñ

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Panguasa Dunya Peteng 2 #

Abérto ngawaskeun pagawéna ngakutan botol inuman. Torojol, dua urang datang. Maraké setélan jas rapih. Topina fédora kulawu. Urang dinya moal bireuk deui ka Si Kembar. Abérto langsung teu genah haté.
“Tuan Abérto, réstoran anjeun meunang kiriman inuman ti mana?”
“Biasa wéh, ti Antoni.”
”Kumaha mun mimiti isukan mah pesenna ti urang?”
“Naha? Leuwih murah kitu?”
“Ah henteu, geus sakuduna wéh anjeun nitipkeun diri di kota ieu!”
“Kuring teu bisa sagawayah mutuskeun bisnis jeung Antoni!”
“Hég waé ari keukeuh mah!” Si Kembar arindit, panto digeblugkeun.

Réstoran Abérto keur meujeuhna ramé, basa mobil Impala hideung ngaliwat. Tina jandélana nolol congo bedil Thompson. Dérédéd…dérédéd! Kaca paburantak, nu keur dinner ngarocéak.

Don Carlo mabétkeun koran kana méja. Si Kembar ngadégdég. “Karék gé kamari ngomong téh. Sing tarapti! Naha teu ngarti?”
“Ampun Bos, abdi teu rumaos. Sigana mah aya nu badé mitenah urang!”
Don Carlo ngahuleng. Huntuna kekerot nahan amarah.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s