Diserat Ku She Chikal Arga

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Emh… #

Satengah sawelas indit ti imah muru ka salah sahiji bank,
niat rék nyéngcéléngan rejeki saeutik méh teu béak dipaké jajan.
Anjog. Blus, ka jero rohangan, lumayan pinuh ogé. Rurat-rérét néangan bangku kosong. Bréh, panghareupna aya nu lowong. Gék diuk, rét ka katuhu karérét awéwé geulis beuteungna mendeyang diuk teu genahcicing. Teu sadar gap kana beuteung sorangan nya gé lintuh, rata beuteung kuring mah.
Muterkeun paneuteup deui. Bréh ibu-ibu tengah tuwuh nu diuk hareupeun maké kaos bodas nu meungkeut, meni tingberehil tukang hareup,
“Emh…pararantes pisan,” na jero haté. Mapay ka handap, teu ku hanteu atuh kaos na nyingsat sabeulah tonggong jeung solokanana tembong. Rey beungeut ngadadak euceuy, bet asa éra sorangan. Geuwat dirawél ku kuring, dikahandapkeun deui. Rét manéhna ngarérét, belenyéh seuri,
“Haturnuhun Néng, Sing mindeng wéh!”
“Emh…”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s