Diserat Ku NDod

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kabungbulengan #

Keureut beungeut nu teu weléh kapicangcam, teu ingkah. Nineung ku delékna, sono ku ngajanggilekna.
“Eumh…geulis! Anjeun nu tumetep kapidangdung meulah sagara haté” Uhi neuteup. Carinakdak.
“Jangji urang miasih mo suda ku angkara, Duh gusti!” Gap buukna diusapan.
Regeyeng dipangku digulang gapér. Geugeut.
“Hayu kakasih, panon poé tos ngabagéakeun geuningan. Tuh haneutna nyaliara na wening asih urang duaan” belengéh diajak seuri.
Gék diuk ngaréndéng, ngagalindeng tembang kameumeut.
“Kamana atuh kamana néang manéhna metik atina sarérét jeung saliwat sesah hilapna” gap deui ngusapan. Celengok diciuman.
“Bagja geulis! Dunya asa nu duaan, Akang kapentang asmara ku hidep beulahan kalbu” melong. Anteb.
Itungan taun Uhi gumulung kasono. Kakasih ngiles ilang teu aya laratan.
Cag orok-orokan di diukeun dina bangku. Deku sinuku tunggal. Celengok digaléntoran.
“Hayu ah cuang kalebet, waktosna rinéh salira téh” Ngabarakatak. Nulak cangkéng, beungeut tanggah nembus lalangit.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s