Diserat Ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Pangneangankeun #

Jam opatsoré, tahlilan tujuh poéna Ceu Mimin karak bérés, Bada isha kulantaran capé jeungedih saréréa geus teu inget ka bumi alam.Ngn kuring teu bis sare da pnsaran te bisa nempolayon Ceu Mimin keur panungtungan
Ceu Mimin, katetempokeun waé. teu puguh tuda nguburkeun Ceu Mimin bari teu bisa nempo layonna . Malah dipetian dikuburna téh, bari teu meunang di buka
geus patén ti Arabna dikirimna kitu.
Katetempokeun waé Ceu Mimi make baju beureum, katémbong geulis bari maké bros paméré kuring.
Can bisa mulang tarima apan kuring sakola nepi ka és ém a téh dibiyaan ku ceu Mimin.
Jam hiji peuting panto kamar aya nu ngetrokan, lalungu panto dibuka, gardéng disingraykeun.
Aya nu nangtung hareupeun, dedeganana apal pisan baju beureumna jeung brosna Kuring nenggak
“ Ceu Mimin…? Kuring ngaharéwos.
“ Jang………. pang néangankeun sirah Euceu…” sorana haroshos.. Enya wé nu hareupeun kuring téh euweuh sirahan.
Kuring ngalenggerek.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s