Diserat Ku Irvan Chris

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Hiji Fikmin Tilu Kamar #

Hiji kamar bararesih, teu nyésa parabot hiji-hiji acan. Jadi saksi hiji ungkara sababarha poé ka tukang. Indung jeung anak ngajoprak digorok hiji lalaki nu ayeuna ngaringkuk di LP.

Hiji kamar nyepeng rusiah hiji wanoja jeung hiji jajaka nu keur pepelakan kembang katresna dina peuting kahiji.

Hiji kamar. Hiji peuting. Hiji tempat pangsujudan. Salaki pamajikan nyegruk ka Nu Kawasa, nitipkeun hiji kahayang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s