Diserat Ku Desty Marta Rucita Gumiwang

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Réuni #

“Isuk jam 11 réuni angkatan ka-dua di imah kuring, da isuk balik, awas mun teu datang” lawas pisan karék nampa deui SMS ti Tardi, lalaki nu ditampik harita, kiwari jadi polisi di Jakarta. “Heeeuuhhhh, hampura Tar”, bari neuteup orok nu tibra gédéngeun. Rét kaluar si cikal jeung adina gétréng. Cunduk kana waktu barudak diabringkeun, orok diais. Mungguhing Singgel Péren. “Lasmi???” Tardi ngabedega na lawang basa kuring datang. “Asup, Mi”. Teu cumarita gék wéh, barudak anteng ningali lauk di kolam. Torojol awéwé ti lebah dapur. “Tah ieu pipamajikaneun kuring, Mi”. Raray nu kungsi dicakar ku kuring némbongan deui. Kagambar deui kajadian di kamar 307. Bray pameunteu Kang Sarman bapa barudak. Batin mah ngajéngkat tapi tuur karasa nyorodcod.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s