Diserat Ku Corry Yoseph Iskandar

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Pasini #

Lengo deui…Lieuk deui… “Huh” kuring ngarenghap bari tuluy ngalieukkan ka tempat parkir, sugan aya, sugan geus datang nu ku kuring dianti-anti.

Ahmad cenah ngaranna, nu ku kuring keur ditungguan di hiji taman di kota Bandung, Ahmad si sms nyasab nu ngajak papanggihan. Duka teuing kumaha rupana, da dipenta pin blekberina tara ngajawab.

” Duh…kamana nya ” cekeng teh bari rada keuheul da cangkeul sajam nungguan.

” Neng Ratna…” Aya sora semu agem ngagentraan ti arah tukang… Reflek kuring ngalieuk…teup diteuteup..ditelek-telek…maneh na ramisak…kuring ramisak….
” Bapa….” Kuring cengkat bari ngagabrug bapa nu geus 15 taun tara aya laratanna…tangtu aya alesana kunaon bapa…
Kuring ceurik ngagukguk..sono nataku…

“Bapa mana bapa…wakwaw” hehehe

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s