Diserat Ku Abu Syits

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Jodo Sérep #

“Tulungan, Cép! Lamun hajat dibolaykeun téh, mana teuing wirangna! Sok usaha mah engké dimodalan, imah dipangnyieunkeun! Hampura, rumasa Bapa salah!” pokna, panonna carinakdak.
“Panginten ieu téh jalan pijodoeun urang, tos ditakdirkeun cinta urang kedah ngahiji, Kang!” Néni neuteup, ngeukeuweuk leungeun. Imutna masih nu baréto, mantak muragkeun jajantung.
Rumasa, dina haté masih beurat rasa bogoh ka manéhna. Harita, tali asih kapaksa kudu pegat, kuring ditampik sapajodogan ku bapana. Majar Néni geus dijodokeun ka Jodi, pengusaha urang Jakarta. Isukan téh kuduna mah poéan kawinna, ondangan geus disebarkeun, hajat kari der. Tapi Jodi kaburu dicerek ku pulisi, sihoréng manéhna téh gegedug sindikat curanmor.
Ngarénghap, narik napas jero, “Hapunten, rupina mah abdi teu tiasa!” sora kuring ngageter. Karasa haté ngemplong, geus bisa nyekel jangji ka Siti.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s