Diserat Ku Yusuf S. Martawidénda

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # A Perfect Pin A Reup #
Teu jongjon maca Koran téh lantaran aya mojang lenjang keur nelpon bulak-balik hareupeun. Bajuna ngepas awak. Fikiran ngapung ka langit ping pitu. Geus capéeun mah, gék diuk na zitseu hareupeun pisan bari saencanna unggeuk heula ka kuring. Jedak haté aya nu neunggar. Dag..dig… dug … deg … deg … plas. Kuring jadi teu ngeunah cicing.
Teu kanyahoan jug aya orok keur lelengkah halu ditungtun ku pangasuhna muru éta mojang bari nyebut “Mamah” Beledak. Kuring ticengklak ti langit ping pitu nepi ka nembus bumi lapis katujuh.
“Nénén nya, Kasép” Teu talangké deui manéhna ngudarkeun kancing bajuna. Golosor buah cengkir nu meujeuhna peungkeur diasongkeun nu langsung dikenyot ku budakna.
AC Waitingroom nu sakitu tiisna tapi awak ngarasa hareudang bayeungyang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s