Diserat Ku Tilua Abdul M

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sakur Ngimpi #
Teu salah almarhun kang H. Darso ngahaleuang dina kawih pop sunda
“Saprak anjeun ngaleos ngabeubeutkeun duriat , hirup asa nunggelis haté mararingis”, anjeun téh ngaléos taya alatan.
“Saprak anjeun ninggalkeun ngararajét cinta urang, pikiran baluweng pinuh ku émutan”, ras emut basa jajan baso, jajan cilok, jajan seblak, anjeun pisan nu mayar téh.
“Kahayang mah ieu téh sakur ngimpi, anu ngageuingkeun urang tina kasombongan diri”, akang téh sanéh alim ngabagjakeun anjeun, nanging saayeunaeun mah can tiasa Néng.
“Pantes wé sia mah atuh Samaaaad, ditinggakeun waé ku awéwé téh, da pagawéan wayah kiwari ngalangeu hareupeun kasét, jung gawé siah kaditu, bantuan abah Sia !”
ceuk Ambu nu ngabedaga nulak cangkéng di lawang panto.
“Nya Ambu” ceuk Samad nguntuyud ka luar ti kamer.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s