Diserat Ku She Chikal Arga

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Chan Fék Chan Dher #

“Mpluk urang lalajo film euy di teun urang,” ceuk si Ulo ka si Nana Empluk, babaturanana.
“Rék nyetél film naon kitu, Lo?” ceuk Nana meni haget.
“Pokoknamah ramé lah batur mah can naringalieun,” témbal Ulo.
“Lah, hayang nyetél film Unyil uingah!” Nana sura-seuri. Bring.

Anjog ka imah Ulo, sup ka patengahan gék Ulo andekak sila, brek Nana diuk gigireunana.
Samenit-duamenit, satengah jam geus kaliwat, tipi jeung vcd can waé dihurungkeun. Nana mimiti kesel, diukna geus élékésékéng.
“Sok atuh geura setél film téh pajar ramé, naon kitu judulna?” Nana nyereng.
“Kalem brow, film Hongkong judulna gé chan fék chan dher nya tungguan we tepi ka derna,” tembal Ulo teu euleum-euleum.
“Beuuuh, géhél téh hanas dibandungan sugan téh heueuh! Ai fék chan aya nyah? Haiyaaa!” Ngadegungkeun sirah Ulo, tuluy nyingcilad mulang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s