Diserat Ku Rakean Djiwa

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

fikmin # Kurusétra #

” Kai Juhro!” Ceuk hiji sora ngagorowok luareun imah, sorana wangun nu ngemu nafsu nu teu katahan.
” Aya naon siah Jantra?! Taya kasopanan gogorowokan nyalukan déwék?!” Kai Juhro norojol ti jero imah, bari kecrot nyiduh kana lemah.
” Déwék teu narima Sia geus ngagadabah
pamajikan déwék, Sia kudu modar!!” Jantra kekerot, sérépét bedog dilagar. Ki Juhro ngabarakatak, bari pok ngomong..
“Bongan tuda pamajikan ilaing méréan, maenya lauk di antep?” Cenah bari ngehkey seuri.
“Tanya pamajikan ilaing, na dipaksa ku dewek teu? Cadu aing kudu maksa awéwé mah!” Tuluyna tenang naker.
“Geus dipegatkeun nyawana ku aing, tuman wani salingkuh tinu jadi salaki!” Jantra némbalan, bari tuluy ngacungkeun bedog nangtang Ki Juhro nu katempo angger seuri ngagakgak.
BRESS!! Aya nu nanceb na beuteung Ki Juhro, parat ti tonggong kana beuteung. Sarérétan katempo panon
pamajikan Ki Juhro silih kiceupan jeung Jantra, kiceup nu pinuh ku surti.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s