Diserat Ku Rakean Djiwa

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

fikmin # Kurusétra #

” Kai Juhro!” Ceuk hiji sora ngagorowok luareun imah, sorana wangun nu ngemu nafsu nu teu katahan.
” Aya naon siah Jantra?! Taya kasopanan gogorowokan nyalukan déwék?!” Kai Juhro norojol ti jero imah, bari kecrot nyiduh kana lemah.
” Déwék teu narima Sia geus ngagadabah pamajikan déwék,

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s