Diserat Ku Jejen Jaelani War

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Gumelar Tunanétra #

Sajongjonan Abiyasa teu wasa nyarita, panona neuteup orok beureum anakna nu karék lahir, bet tunanétra, gogoaran jiga nu ngemu kanyeri alatan teu bisa beunta. Rét ka Ambika, katempo aya genclang hérang ngalémbéréh.
Abiyasa ngarénghap, manéhna teu bisa nyalahkeun Ambika, dalah dirina ngarasa salah kabina-bina. Karumasa kana dosana nyaksrak nyaliara ka sakujur ragana. Rasa nu ngaronghéap dina cimata.
Aya haleuang kabawa angin lirih, ngaharéwos halon medarkeun kasedih. Abiyasa ngaheneng dina gurat alum ngungun. Aya kamelang nu ngaraja jeroeun dadana, melang ka Déstarata sok sieun tunanétra dina sagala rupa.
“Deudeuh teuing anaking, asal hidep tina sakeclak cai, ngamalir kana waruga garba, ti poé ka poé kakimpelkeun ku rasa, hidep bet gumelar katandasa ku dosa indung bapa…” gerendeng Abiyasa bari ngarénghap eungap.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s