Diserat Ku Hadian M Sulaeman

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Ngaheureuyan #

Aya samingguna, Murni anu potrét profiléna hiji wanoja geulis, layeut jeung kuring. Mun pésbukan, manéhna remen ngaupload tuangeun ngareunah. Mimitina, kuring heureuy ngainbok manéhna. Sugan téh moal dibales. Jajauheun atuda. Manéhna istri geulis, kuring? Naon atuh, pameunteu gé pas-pasan. Kawas langit jeung bumi, ceuk sawangan mah.

Saenggeus diinbok munggaran. Manéhna mindeng ngainbok. Cenah, Murni resep kana setatus kuring dina pésbuk. Macana, matak ngagakgak seuri. Meunang pamuji manéhna. Irung asa ngabeukahan, hayang teuing ngapung ngawang-ngawang. Jorojoy, aya haté kadua leutik. Silih tukeur nopé. Manéhna ngajangjikeun, hayang panggih bari dahar bareng.

Malem Minggu soré. Rérés mandi. Gumasép bari ngagolep hareupeun eunteung. Tirilik, sora hénpon disada. Ngodok saku calana. Gap, hénpon ditingali. Asa ditonjok congcot. Murni nelepun. “Halooow Kang Momon, badé tuang sareng téh?” pokna muka obrolan. “Hayuuu! Iraha, geulis?” cékéng, “ayeuna atuh, Akang!” Murni umajak. “Tuang sarengna, badé di mana?” sumanget. “Dina pésbuk! Sakedap deui, cuang upload tuangeunna!” témbalna bari nutup telepunna.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s