Diserat Ku Chairil Hamzah

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Masih Parahu Layar#
Merdéka lain 17 Agustus, merdéka lain Soekarno, lain Hatta, komo Jokowi jeung Prabowo. Merdéka ogé lain susu impor, béas impor, cau impor, psk impor, ekspor TKI.
Enyaan lain éta, sok komo deui ieu, nurutan jalma ieu, itu, éta, hayang jiga jalma ieu, itu, éta. Kudu alus seug jiga tetempoan maranéhna!
Agama dipolitisir, maraké janggot jeung jubah nu hadé. “Woy… Sugan manéh nu boga alam pawayangan di marcapada. Sori yah. Tanda seru loba!!!!!”
“Cing, fikmin ogé merdéka hanteu? Lamun fikmin nulisna ngayayay? 5000 kecap?” Angger nulis.
“Setrés, gunung ciremai bakal dipaké pertambangan gheotermal tah. Jelas bakal ngarrusak titinggal karuhun, bakal rugi. Ciremai nu dipusti-pusti, tinggal… Oh tidak. Tanda seru loba deui!!!!!!! Sajak ngeunaan ciremai, fikmin ngeunaan ciremai, carpon ngeunaan ciremai, dilegleg ku chevron tah.” Angger setrés, nulis ogé. “#SaveCiremai urang Kuningan ngadu’a”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s