Diserat Ku Arjuna Sastrabahu

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ngahaja #

“Ari Akang hoyongna kumaha?” Neneng rambisak basa nanya ka Ahmad.
“Akang hayang nyenangkeun Neneng,” sora halon némbalan. Segruk Neneng nyuuh kana biwir etalaseu warung, nu jadi saksi manéhna patepung jeung Ahmad.
“Tapi naha Akang nganyerikeun?” Dina sela-sela inghak.
“Ngahaja Neng, ngarah Neneng teu nineung ka Akang.” Karasa sirah beurat. Tina irung mimiti merebey. Lain lého, tapi ludira nalangsa. Gubrag, ngabugigag. Tina saku aya salambar kertas hasil laboratorium. Leukimia.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s