Diserat Ku Agus Lukman

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Nu Nyangsaya#
“Untung pati teu ngabejaan wancina iraha datang. Kabayang pati uluk salam na golodog Mang Jumid. “Punten Mang, mung bade ngawartosan, lima taun deui sim kuring bade ngajemput, tatan-tatan nya!” Bakal pikumahaeun hirup 5 tahun kahareup mun kaya kitu? Sabenerna Pati mencrong teu ngiceup ka ubun-ubun urang, sigep nunggu parentah, teu elat teu leuwih geuwat ti sadetik takdirna.”
Eces Ustadz Rohid mungkas kuliah subuh bari mencrong ka Mang Jumid. Jumid unggut-unggutan kaharti kacida.
Gigireun Jumid, Dyan ngagoak ngoyag-ngoyag raga kosong nunyarande na tihang masjid. Bangun nyalse nyangsaya ngupingkeun ceramah siga nubungah.
Jumid bingung naha nu nyangsaya siga beungeutna sorangan.
Aya jajaka gandang, leuwih gandang batan Ustadz Rohid, ngael leungeunna.
“Hayu Mang , ayeuna wancina!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s