Diserat Ku Abu Syits

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Modus #

“Wilujeng leleson, Mbéibz! Tong hilap ngadu’a heula, Nice dream!” mungkas wangkongan dina BBM jeung manéhna. Ngatur setélan alarem, hapé dicecekel supaya karasa dimana-mana engké sada. Reup, peureum.

Jam tilu, kahudangkeun ku anu gugurubugan dina leungeun. Sora nada alarem mantak geunjleung. Sok sanajan wegah-wegah ogé, maksakeun beunta. Rucang-riceng, ngetik, “Gugah, Mbéibz! Hayu urang netepan tahajud!” BBM dikirimkeun, diémbohan ku PING!!! sababaraha kali. Ker, kérék deui. Nyegrék.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s