Diserat Ku A Badai AbdAz

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Calana #

Berkas-berkas proyék tutas ditandatangan, isuk kari rigidig. Lar, Santi. Admin Keuangan. Geulis, manis. Blazer hideung, kancing kaméja bodas nyacas muka tilu, teu perlu nyidik-nyidik pikeun ngajéntré huruf Y sisi pasir bulistir ukuran mangkok baso. Calana dumadakan sereg. Duh.., rindat nu bisa meruhkeun ajén lalaki. Anderok sepan limalas sénti tina tuur nguseupan hihideung panon, tukangna dibeulah tujuh sénti, ngageleng lebah imbit segitiga bermuda, matak ilang tanpa laratan saban kapal nu liwat. “Aah..! Pamajikan gé teu éléh hadé, batur mah najan éndah, teu bisa diasaan, ari nu sorangan mah najan butikeuk gé tetep pamajikan, halal brader!

Mobil ngadius. Nyimpang ka Horsah-Horsah Betok, Restoran A la Jepun. dibungkus jeung keur pamajikan, Calana angger sereg teu bisa diupahan. Dina sirah pabuis rupaning eusi lingerie.

“Ayaang..! Aa pulaang..” Bréh nu dicaluk nuju ngabaheuhay dina sofa. Rarayna bodas ku masker Saripohatji, dina dua soca ngadaplok keureutan bonténg, rambutna digulung-gulung roll. Calana logor deui.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s