Ditulis Oleh Raditya Al Ghifary

Lewat
Puisi

Facebook photo

Nu lunta dina jangjang peuting
Tanggah dangah,
Ngotektak simpe nu mepende indung peuting
Ngincer ngulincer,
Nu ngabelesat paburisat
Ngajingjing tekad, patekadan
Sewang-sewangan……..
Manggul karipuh nu timpuh
Mawa harepan teu rempan

Nu leumpang dina jangjang peuting…..
Ngideran simpena hate,
Baseuh beungeut,
Ciibun janari nu mimiti
Ngulampreng, mangsa fajar meh lelejar……

Saha atuh salira????
Geuning nyamuni di kedok kai
Teu atra cahya manceran
Leungit diri nu sayakti

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s