Diserat Ku Soléh Alkafié

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Seuri Nu Lain #

Ari remen ngareungeu mah aya rasa karunya ogé ka Néng Sari tatangga sa penggelan témbok téh. Teu bisa nulungan sab teu payus ilubiung kana perkara rumah tangga batur. Ukur bisa mangkeuheulkeun ku Si Obing salakina nu teu rusras ka Néng Sari nu tara kadangu némbal. Sakur rék indit digawé Si Obing ngajak hoghag heula ka Néng Sari, kitu ogé balik digawé. Teu bosen.

Peuting tadi Si Obing nyarékan deui Néng Sari. Bojo kabawakeun milu ngaregepkeun. Kadangu Néng Sari némbal nyuat-nyuat perkara Si Obing nu teu bisa méré bukti kana kamandulanana. Pasosoré mulang digawé paamprok jeung Néng Sari di gang ngajingjing koper. Jajantung jadi ratug sanggeus Néng Sari males ku imutna. Rupa pantes, beresih, sampulur. Teg, jadi melang.

Tengah peuting kadangu sora awéwé jeung lalaki cicirihilan di imah Néng Sari. Bojo salah tina panyangka. Nyéh seuri, laju dibales ku seuri boga maksud nu lain.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s