Diserat Ku Samo Sutardi

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu sono #
Geus heubeul kuring teu papanggih jeung manéhna. Nani, bébéné béda kampung lajang tuna rungu tuna wicara. Manéhna sok remen nepungan lamun ngarasa sono. Kaayaan kuring nyababkeu teu bisa indit jauh.

Wanci sareupna aya anu ngagorowok peuntaseun jalan . Nani, manéhna ngajanteng bari gugupay. Kuring ngorondang nyampeurkeun meuntas jalan nu sepi. Barang nepi ujug ujug les manéhna euweuh teuing ka mana. “Kring” sora hp disada “Halo” ceuk kuring “kang bade ngawartosan Téh Nani ngantunkeun tadi énjing tos dikurebkeun tadi siang” … les kuring kapiuhan

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s