Diserat Ku Puja Wardana

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Euis jeung Garong Kahot Mat Péci (8) #

Jemplingna angin peuting robah ku jalma nu owah. Sora jangkrik kasilep ku nu nyikikik, jurig jeung ririwa silih tangkeup di Saritem. Ti jauhna, siluman dunya neuteup teu ngiceup-ngiceup.

Gulusur… Mobil édun kaluar ti alam Saritem. Suiiit… Sirit uncuing méré kode. Grung, grung… Dua motor ngabiur, ngudag kalangkang mobil édun. Lebah tikungan, motor mépéd tuluy nyéréd. Bletak, pro, buruduul… Kaca mobil amburasut, dihapuk ku panakol. Bangkieung, bangkieung, jebrood…! Mobil neunggar tihang listrik. Jleng, jleng, dua ninja turun. Supir teu walakaya, dununganna kasima, “Ampuun…!” Siga nu sieun di ala pati.

“Beu, asa apal éta wanoja!” Gerentes ninja nu di na motor. Jut, turun. Tuluy nyampeurkeun mobil. Gebeg! “Euiiiis…!” Gelebug haténa ngajorowok. Gep, giriwil, wanoja dipanggul! “Ssstt… Ieu akang, néng!” “Akaaang…!” Ceuk wanoja semu nu bingung.

Suiiitt…! Jleng, jleng, ninja cing arajleng ka na motor. “Kuring rék mulang tiheula, nya!” Biuur… Gegedug ninja ngabiur jeung wanoja.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s