Diserat Ku Nina Whitelily

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

#FIKMIN; Ana gorehel teh…#

Geus ti oktober 2012 can kapanggih wae. Ayeuna geus november 2014. Kamana nya? Kokotetengan diteangan kamana-mana, eusi lomari geus diabrul-abrul, rak buku nya kitu deui, kolong tempat tidur jeung bupet geus ditoongan. Maenya, da tara pernah diagunkeun mah.Bapa na geus pusingeun, geus embung mikiran deui.

“Juaaa…! Cing pangmeresankeun lomari sepre jeung anduk, ke ku ibu rek dipilihan mana nu masih dianggo. Mun nu geus teu kaanggo engke ku Jua candak.”

Keur anteng milihan anduk, sepre urung kasur, jeung baju-baju heubeul, aya kantong kertas gede eusi kaen-kaen batik nu can kajait, burusut dikaluarkeun, eeehh… geuningan ana gorehel teh mucunghul si ‘sakadang’ BPKB..!!. Duh, ya Alloh meni leuleus saawak-awak bakating ku atoh. Langsung nga-sms Bapana; “Yah, tos kapendak BPKB motor tea, janten teu kedah ngagaleuh motor deui kanggo kaka mah, ieu we lereskeun perpanjangan pajakna.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s