Diserat Ku Nak Kurniawan

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ngalonyéng #

Naha aranjeun calutak, hirup téh meni nalaktak. Geus puguheun anu nyampak, nu nyumput gé dikotéktak.

Tadina teu hayang teu sing, némbongan kanu keur cicing. Rumasa kuring nyamuni, ngahiyap nu leumpeuh yuni.

Lain maksud rék ngalonyéng, bongan kuring dibebenyéng. Teuing isuk boa jaga, wahyana kuring rék téga. Kabéh jurig nyiliwuri, heug ku aranjeun kaciri. Sakur siluman-sileman, diajak ngaririwaan.

“Kaméra tong didadahan! Tipi kudu dipareuman! Ulah ngalieuk ka tukang, ieu kuring bungkeuleukan!”.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s