Diserat Ku Meisya Halimah

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sing Saha Nu Rék Ngawin #

Genep tina tujuh poé nu ditangtukeun geus ditedunan. Dina poé panungtung. Rumasa tanaga geus suda, Manéhna ngahiap wadya balad siluman-silemin pikeun ngaréngsékeun hanca pagawéanna. Ngan édas sakitu geus dibantuan teu anggeus-anggeus.

Mimiti siluman Guriangkapaksa babalongkéngan disusul ku Guriangwedeltanaga nonggéng utah uger, geus puguh siluman nu teu mibanda kaluhungan élmu mah ngarumpuyuk, takluk teu kuat ku bau hangruna.
“Ampun! Kabur ah!” Sakabéh siluman ngiles.
Pada ninggalkeun ku wadya baladna, Manéhna gawé sosorangan. Wanci nyérélék ka sareupna, nicak wates nu ditangtukeun. Hanca gawé teu cumpon kana sarat.

Di Punclut pasir. Hiji wanoja, ngarasa atoh kacida waktu ningali si Manéhna ngulang-ngulang kelebet bodas. Si Wanoja, gagerentes “Saha deui nu rék meresihan Citarum?” **

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s