Diserat Ku Luthfi Izzatul Khairi

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ngajajap Impian #

“Tahun depan, giliran kita, ya. Semoga,” haréwos Nyi Mojang. Manéhna ngawalon ku imutna. Di antara gumuruhna sora mesin. Nyérangkeun hiji kapal nu geus siap indit. Laju gugupay. Ngajajap kapal nu mimiti ngadongkang méga.

“Kamu layak menerimanya,” cek Nyi Mojang. Harita. Hiji mangsa na acara milangkala tempat gawéna. Manéhna ukur ngahuleng. Hareugeueun. Aya nu ngembeng di juru matana. Kabagjaan. Song, sahiji amplop. Ditampanan ku manéhna. Aya geter-geter nyaliara. Basa rémana paantel jeung réma Nyi Mojang.

“Jujur. Éta koncina, Jang. Bagja mah pasti nyalampeurkeun,” papagah kolotna. Nu teu weléh napel na haténa. Mangsa-mangsa manéhna keur néangan pagawéan. “Cita-cita saya, ingin memberangkatkan umroh orang tua saya, Pak.” Pungkesna. Waktu interview di hiji pausahaan. Bihari.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s