Diserat Ku Kamil Faisal

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kasiksa Ku Rasa #
Naha salah lamun kuring mikahéman anjeun? Naha salah lamun kuring ngalamunkeun anjeun? Anjeun nu kungsi ngancik cicing dina sagala kanyaah kuring. Kiwari anjeun nundung rasa kuring nu teu weléh migandrung anjeun. Naha atuh anjeun bet méré wanci nu moal karandapan. Anjeun nu moal dipohokeun. Anjeun nu moal dilalaworakeun. Anjeun nu moal disapirakeun. Kiwari anjeun ngaléos ninggalkeun kuring sorangan nu ceurik kingkin balilihan nyengceurikan nasib diri bagja awak. Naha kuring bet wawuh jeung anjeun. Naha kuring bet deukeut jeung anjeun. Jungjunan sok sanajan anjeun ngan tepung saliwatan anjeun geus nunda hiji bangbaluh nu moal bisa di pohokeun nepika raga paturay nyawa. Hampura bisi nepika wanci ieu salira di piduriat ku kuring,…..!
Asa nyeri haté ieu mah….!

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s