Diserat Ku E Sopiyudin

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Hulu Balang #

Di langit nu béngras. Bulan opatlas. Sumedeng ngempur. Sumiratna teu nepi kana sela-sela guha. Gemet. Poék mongkléng.
Peuting nu jempling. Haténa norowéco. Loba nyimpen rusiah. Sorot matana, neuteup seukeut. Mencrong ka juru napsu nu digugu.
Sora sato méh jempling. Ngabagéakeun nu anyar mulang.
“Hampura Elis, sab…!” gerentesna.
Hawar-hawar. Sora kohkol, ditakolan. Urang kampung pada ngajorag. Didamaran obor. Mapay-mapay tempat nu singkur.
Manéhna anteng. Ngecrokan sirah nu boloboran getih. Nyi Darsih. Nu saminggu dikawin ku manéhna.***

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s