Diserat Ku Dyan Ibnu Hayli

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

FIKMIN # Jalan panungtung #

Ngudupruk. Teu bisa hudang. Katalimbeng ku rasa. Muntang kana tihang, tihang pangharepan. Hayang ngajleng, ninggalkeun rasa ka manéhna. Nyeri lir dibom ku kapeurih.

Plak..! Diképrét katumbiri. Panas. Ah, teu sanyeri haté ieu. Jedak..! Diteunggeul layung. Masih kurang, kurang nyeri. Jeduk..! Bulan ragrag ti wiati. Teu karasa getih ngucur. Ah..! Kurang nyeri kénéh.

Pamuntangan mimiti doyong. Katinggang bulan. Hiji, dua ramo geus mimiti lalésotan.

“Ulah..!” Sora ti tukang ngagorowok.

Ngalieuk. Reumbay. Manéhna lumpat, tarik pisan. Diudag ku daun anu katebak angin. Ukur mésem.

Ramo panungtung lésot. ngalésotkeun kapeurih. Ngalésotkeun manéhna. Ngalésotkeun kanyaah haté.

Ngajleng tina harepan teu tinekanan. Ngaleugitkeun Rasa tina jangkungna sasak Cirahong.

Neuteup manéhna nyanding jeung sobat.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s