Diserat Ku Chairil Hamzah

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Parahu Layar#
Lila. Dua puluh tilu taun lilana. “Maranéhna, aranjeunna, sepuh-sepuhna, batur-baturna, jeung saha deui hayangna? Saha nu geus kenal jeung kuring?”. Sila luhur amparan batu. “Kapanggihna iraha?”.
Ieu sastra, pulitik, polisi, maling, buku, gunung ciremai, chevron musuh rahayat, gheotermal ngaruksak, tukang masak?. “Saha jadi lakon, di mana lakonna?” Haté nyaho sagalana. “Manunggal”.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s