Diserat Ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Muguran Saméméh Mangkak #

Nyérangkeun ngaliwatan jandéla peupeus kacana. Paneuteup manco ka Ajeng, béntang sakola. Kembang harepan narémbongan.

Kulit héjo carulangna ngayas kasorot giwangkara. Buuk galing muntangna ririaban dicoo angin. Ajeng garogonjakan jeung pada baturna. Dilak socana ku matak deungdeuleueun. Ceukeukeuk seurina matak dadangueun. Ngapungkeun wangwangan ka puncer kahayang. Laksna kapiduriat. Paréndéng di balé nyungcung. Haté guligah. Sanajan rasa can kungsi dibedah.

Wangwangan nu ngalayang di madya gantang nyirorot. Ragrag. Ajur sapisan. Basa Rangga ngarawél leungeun Ajeng. Ajeng tumungkul. Teu ngéwatkeun. Rangga ngusapan bangun geugeut.

Panonpoé nu morérét teu matak hégar keur kuring. Angkeub haleungheum. Panon reueuk ku piceurikeun. Haté peurih katurih bagja maranéhna. Kanyeri nyérédkeun ka tungtung pati. Harepan muguran saméméh mangkak.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s