Diserat Ku Wawan Setiawan Husin

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # IMAH PAHLAWAN #

Aya nu kabagéan imah pamungkas doangan. Cukup ku ukur dua kali saméter. Padung ropoh, tangkorék ngajadi taneuh. Balik ka. Barala Sirna Raga. Aya nu turunanna. Di imah butut sumarutut. Bocor dapur, bocor kamar saré. Pahlawan. Aya nu nanghunjar di taman. Loba nu geus taya béja. Béja? Nyata. Dunya.
Geus lila merdéka. Kasajahtran ukur basa. Pahlawan ayeuna?

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s