Diserat Ku Rita Rosita

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # CINTA MATI #

Ti Cijawura lambhorgini bodas, nyemprung nyuaykeun patalimarga, “kamana, bos?” Babaturanna nanya. “ Gasibu!” Nu ditanya némbalan. “Nonton Persib? Gentos acukna ku kaos biru!” Babaturanna nanya deui, “teu kudu, aingah lain rék nénjo Persib, susuganan manéhna aya, ceuk béja, nu lalajona kum ti saJawabarat.” Pokna.
Tepi di Gasibu “ Kamana heula, gan?” Nanya deui. “Pasang mata, ulah cileureun sugan aya lalajo!” Manéhna némbalan.”Tong milari nu teu aya, tuh tingal nu dicindung beureum, siga Luna Maya?” Ceuk baturna némbalan, nunjuk nu dicindung beureum. “Hangeuk ah, jiga gantar !” Pokna, biwirna kuraweud.
Teu lila kalalar, awéwé nyeplés Syahrini ngaliwat, ana jorowok téh, manéhna ngagorowok tarik pisan, “baaaaaaadag, N’jum!” Bari ngahahah. Nu diajak ngomong rampang-reumpeung, tuluy ngaharéwos, “gan! Teu kénging nyarios kitu, pan agan ayeuna tos janten Pengusaha ngetop, sanés Karnadi bandar bangkong deui.” Manéhna molotot bari nyentak, “paduli…Méh kadéngéeun sora aing ku Euis Awang.” Pokna, katingali matana beueus.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s