Diserat Ku Regita Nova

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

FIKMIN # Anggaran di Tungtung Taun #

Sapuluh Nopémber. Budak sakola apél jam tujuh. Rusuh nganteur ka sakola. Langsung wé lah ka kantor. Caket. Keun rada lami ogé ngantosan lonceng, tabuh dalapan.

Apél di buruan kantor. Ukur sabaraha setap. Gegedén mah apélna di TMP. Sakur ngahormat, ngadu’a sakiceup. Bubar.

Muka léptop, ngahanca laporan kumulatif.Jul jol babaturan néken absén ruangan. Riweuh si A supervisi ka RS, si B pertemuan di Hotel GA, si C monitoring di Hotel M, si D pelatihan di Jakarta, ibu kasie aya rapat di Hotel J.

Jam sapuluh kantor simpé. Torojol aya nu amprah vaksin. “Mangga wé teras ka cold room, Bu. Pa Zul nuju nyusun logistik. Kamari aya kintunan saabreg-abreg.” Cekéng téh.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s