Diserat Ku Puja Wardana

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ukur Kahayang #

Ieu hayang, itu hayang. Ngalayang ka awang-awang.
Narawang ukur haleuang, hawatos teu aya jangjang!

Senén ngahénén, salasa nalangsa, rebo kalakah bobo. Ninggang ka kemis kalakah geubis. Jumaah manteng, “Libur…!” Cenah, ah! Sabtu nyeri huntu, komo minggu moal ngagugu. Hag, tungtungna bingung!

Mikir-mikir teu kapikir, nu dipikir ngadon ngacir. Buuk wéh dikuncir, kucar-kacir tuluy ngabecir.

“Eleuh-eleuh, geuning ngantos-ngantos nu diantos?” Hanas kaluar artos, ari pék totos. “Duh, deudeuh teuing janten hawatos!” Tungtungna ngaharéwos, “The énd,” tuluy ngaléos, permios….

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s