Diserat Ku Jejen Jaelani War

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Warung Kopi Remeng-remeng #

“Wilujeng morning, wilujeng sumping ka warung kopi remeng-remeng, wilujeng refresing….” Ceuk si Dénok nu awakna montok, bari sarangah-séréngéh.
Mimiti kawéntarna warung kopi si Dénok, gara-gara si Garéng pangangguran nyieun status dina facebook jeung twiter. Teu nyangka mun statusna loba nu ngoméntaran. Nya ti harita warung kopi si Dénok jadi pinuh ku langganan.
Ceuk si Garéng dina statusna” Di Warung Kopi si Dénok, uing jadi loba sempal guyon bari nyakakak, ngobrol ngalér ngidul teu weléh aya imut nu matak kairut” Teuing lebah mana narikna éta status bet bisa ngondang para wayang jadi langganannana.
“Coffe time” ceuk turis ti nagara tatangga. “Nimat kopina loba sobat nu ngagabung, kopi panas nyieuhkeun katiris sangkan beuteung teu kembung, bari dilayanan wanoja montok nu dicentok-centok, imutna matak giung…”
“Heuheuheu…., kadé bisi linglung, ngarérétan si Dénok matak bingung, kacang kadelé disangka jagong, antukna tina mata matak dag dig dug kana jantung…” ceuk si Garéng bari nyeukeukeuk.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s