Diserat Ku Jejen Jaelani War

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Dasar Budak #

“Aki nembé uih?”
“Muhun geulis, Aki nembé uih.”
“Uih timana Ki?”
“Uih damel, geulis!”
“Oh…, damel naon Ki?”
“Damel sagala rupi wé, geulis!”
“Euh…., damel rodi nya Ki, sapertos jaman Jepang sanés?”
“Kumaha geulis? Maksadna kerja rodi?”
“Tah éta…”
“Beu, na aya budak, loba tatanya pisan, kadieu!”
“Badé naon Ki?”
“Hayang digebug? Célémbéng pisan budak téh.”
“Digebugna ku panangan atanapi ku panggebug kasur?”
“Ku bedog siah!”
“Bedogna seukeut mintul?”
“Seukeut siah!”
“Seukeutna sapertos péso atanapi sapertos silét?”
“Ya ampun gustiiii…”
“Kunaon ari Aki?”
“Célémbéng siah!”
“Dadanguan téh piring séng? Teu gaduh Aki, teu gaduh piring séng.!”
“Piring beling siah!”
“Asik….!”
“Beu, ampun aing mah…!”
“Kunaon ari Aki?”
“Teu kunanaon, tapi aing bisa gélo”
“Gélo nyaan atanapi gégéloan Ki?”
“Tulung Gustiiii…” gubrag si Aki ngajurahroh, kapaéhan.
“har, ari si Aki kalah bobo, capé Nyai mah Aki.” Bari berengbeng lumpat.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s