Diserat Ku Atiqa Naim

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Salamet #

Wawuh jeung Réza méméh manéhna gawé di kapal pesiar.
Rasa teu karasa jadi mirasa, najan jarak misahkeun kuring jeung manéhna.
Dua taun anggkleung-angkleungan ngambah sagara, teu matak pugag kana rasa. Teu weléh haat ngirim oléh-oléh ti tiap nagara tempat kapalna balabuh.
“BeibZ, I miss U. Sono neuteup salira, Bulan.” bbm manéhna.
Béak kontrak di kapal, manéhna muka toko kaperluan diving, ngojay, selancar, di hiji basisir.
“BeibZ, kadieu nya , tiket dikintun.”
“Mangga, tapi Bulan moal lami nya.”
“Come on BeibZ, ké ku Réza dijamu blue eyes. Kristalna saé, pamasihan réréncangan ti Inggris, mantep pokona mah.”
“Alim ah, Bulan mah teu sedep.”
“Naon atuh, badé mushroom? Diorak-arik sareng endog. Sénsasina luar biasa, BeibZ.”
“Pokona Bulan mah alim…!”
Nempo berita di tipi. Saurang lalaki inisial R di basisir X digerebeg di rukona keur nyabu.
“Astagfirulloh..! Réza…!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s