Diserat Ku Agus Lukman

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Kacerek #
Admin nu nelah maneh, @Talak Tilu Sakalian katewak. Guyur na medsos, para gegeden suka bungah. Moal aya deui nu ngaguar kagorengan maranehna.
“Sakumaha jagona oge pan urang nu boga jaringan internet teh, nya gampang atuh nyerekna.” Ceuk salah saurang gegeden na jero rohangan kantorna nu nyamuni dibaturan awewe ampir teu dibaju na lahunana. Surutu Cuba silalatuan, diketrukeun paburencay na asbak gading.
Di tempat lain, lalaki make kaos singlet bolong palebah pundukna utrak utrek hareupeun komputer leutik. Ka intip atra nu keur ocon bari nyurutu tina monitor. Reup we teu katempo deui basa asbak gading katutupan pakean jero nu dialungken sakeunana.
Klik tombol save dipencet.
” @Talak Opat Sakalian. Jig lumpat ka warnet ayeuna” ceuk Si Kaos Bolong ka budak ngora nu keur nojosan daging sate.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s