Diserat Ku Abu Syits

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Asih Kapegat Pati #

“Nempo si Enéng teu? Abud culang-cileung ngilikan riungan murid anyar anu keur miluan MOS. “Si Enéng anu ditiung nya? Asana tadi téh ditéang ku kakana, cenah mah gering!” Bejo némbalan sabari dangdak-déngdék ngeunteung kana jandéla kelas. “Euh, gagal deui waé rék pédékaté téh, euy!” Abud ngaléos, paromanna hanjelu.

Ti mimiti nempo, Abud geus ngarasa kataji ku murid anyar anu ngaranna Enéng. Geulis, bararuni, lungguh. Love at the first sight téa meureun. Tapi meni hésé panggihna, MOS ngan miluan tilu poé, langsung pleng, les, teu asup deui.

Geus saminggu Enéng can aya asup sakola waé, Abud mingkin guling gasahan. Jam istirahat, manéhna rék asup pisan ka koperasi waktu nempo ketua OSIS nulis béwara dina bor mading, panasaran maca heula eusi béwarana, “Innalillahi wainna ilaihi roji’un, telah berpulang ke rahmatullah ENÉNG RAHMAWATI…” teu nepi ka bérés maca, Abud geus ngarumpuyuk leuleus.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s