Diserat Ku She Chikal Arga

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

FIKMIN # Eunteung jeung Pépéling#

“Eulis, ngadahup ka Asép, Emang hidep téh sasatna mah panglumpatan, harita Asép teu jadi kawin ka Euis, lantaran Euis ménta tanjakan hayang maskawin saratusgram, nya diamprokeun jeung Eulis,” ngangkat aseupan tina sééng.
“Der walimahan, tepi ka boga anak hiji, di aranan Hafid. Teu ku hanteu basa Hafid umur opat taun Eulis kagoda deui ku Herlan bos nu boga puluhan MCK di Kota,” sangu ngebul dibahékeun kana pané pangakeulan.
“Jeprut pepegatan, Asép gering ngalanglayung nepika maotna bakat ku tarik kanyeri. Karunya Hafid teu kaurus kalah sina nyingkur masantrén di Cianjur. Antukna teu junun alatan kabur,” nyawang sakeudeung, tuluy anteng ngakeul.
“Tuluy ka yayasan Al-Fallah teu kuat lila da kalah ngieun masalah, dikaluarkeun ti madrasah alatan katohyan ngoplos inuman soda jeung ubar lieur,” ngembeng dina socana.
“Tah kitu akibat awéwé lieur teu nyaho bebeneran téh, omat hidep mah ulah nepi ka kitu mun jaga jatukrami!” Mamah mungkas pedaranana. Kuring ngahuleng.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s