Diserat Ku Meisya Halimah

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Horor #

Wanci sareureuh budak. Ngadéngé panto diteumbrak, indungna gancang muru. Kasampak Jang Igud, keur kusah -koséh nindihan panto nu coplok tina kuséna. Panonna mureleng, curukna nuduhkeun kahiji tempat. Kangaranan nu jadi indung nu legok tapak genténg kadek, ningali kaayaan anakna kitu, gancang nyician cai herang tiis laju diinumkeun. Geus rada leler, kakara diajak cumarita. “Jang, ningali naon?”
Bari biwirna arapap-eureupeup, Jang igud ukur bisa ngucapkeun “Itu.”
Kajurung ku rasa panasaran, indungna maluruh tempat anu dituduhkeun. Bréh, lebah handapeun tangkal manalika. Atra.
“Borangan! Béak ku sorangan!” Indungna, nyaitan kolor jero salakina nu poho teu kajait.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s