Diserat Ku Hadian M Sulaeman

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Lalajo Pérsib (2) #

Rérés babak kadua. Si Cikal, dipangku ka kamer. Nganti babak tambahan waktu. “Geuning cikopina diantep?” Pamajikan ngagareuwahkeun. Gék, manéhna diuk gédéngeun. “Sutrééés! Jigana, gol-golan Pérsib téh!” némbalan. “Ambu kulém ti payun! Kahadé hilap salat Isa sareng ngoncian panto!” Pamajikan ngaléos.

Dina layar tipi. Katempo, pertandingan dimimitian deui. Pamaén Pérsipura jeung Pérsib. Luut-léét késang carapéeun. Ngoper bal saralah, lumpatna tinggaréboy, pamaén ngagalolér kareram suku. Sora bobotoh, teu weléh kadéngé nyumangetan. Lalajo 2×15 menit tambahan waktu. Skor angger 2-2. Drama pipinaltian siap dilalajoan.

Konaté, kabagéan tugas munggaran. Jebréd sukuna najong. “Gooaaal!!!” Kuring nyéréngéh seuri, nempo kiper Pérsipura néwak angin. Boaz ngabales. Ferdinand, Sucipto jeung Supardi narajong. Alhamdulillah arasup. Pahabol jeung Pugliara ngabarales. Skor 4-3 keur Pérsib. Giliran Alom najong. Dumadakan. Dunya geunjleung. Budakna Boaz méwék. Ningali balbliter teu asup. Giliran Jupriyanto najong. Kadéngé, sora tatangga sabelah tinggorowok. Bobotoh sarurak bungah. Nénjo Jupriyanto jadi pahlawan. “Wilujeng ngabotakan sirah!” cékéng, inget kaulna Pa Walikota.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s