Diserat Ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Pèstol Budak Kos #

Kang Maman hahariringan di kamer mandi.
“Cinta ku padamu takan berubah ! Walau di, telan jurig.” Bari nakolan èmbèr.
Baturna, Kang Dodo nyetèl kasèt brang brèng brong teuing lagu naon.
Di jero kamer, Kang Dyan marurung di sarung bari nyekelan huntu nu cecenutan.
Teu lila diluar aya nu gegedor, tarik naker.
“Hèy, kaluar siah ! nu boga kos Bu Halimah, ngagorowokan. euweh waè nu nembalan, tung-tungna bakat ku keuheul èta panto triplèk, di tajong, di dobrag, nepi ka muka .
“Gandèng siah, ngeunah waè ngagandèngan batur sia tèh!” nu boga kos popolotot.
Kang Dodo, Kang Dyan kabèh nga betem. Ari Kang Maman bakat ku reuwas gura giru kaluar ti kamar mandi .
Tapi naha Bu Halimah ujug-ujug malik bari meungpeun.
“Gelo siah Maman! ” Ceuk Bu Halimah, bari ngabecir nyingsatkeun erok.
Kang Dodo jeung Kang Dyan sareuri, ngagakgak . Bari nunjuk Kang Maman nu bubu lucun.
“Untung Kang Maman ngaluar keun pèstol, jadi kabur tuh, nu rèk ngamuk tèh!”
“Hahahahaaaa..!” Kabèh sareuri , Kang Maman ngalèos ka kamar mandi.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s