Diserat Ku Yoen Yoeliztya

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Saimah 4 #

Di dieu peurihna, na dada belah kénca. Nyelekit, kudu jadi saksi maskétna Aa jeung Tétéh, nu karék sabulan dirapalan. Mingkin rosa, tibatan baheula, basa kudu nyaksian Aa jeung Tétéh pagégéyé di ruang tamu unggal malem Minggu.

Di dieu nyeleksekna, lebah angen. Mentegeg. Kudu neuteup geugeutna Aa jeung Tétéh nu beuki maceuh. Leuwih ti mangkukna, basa sok ngintip tukangeun hordéng mun Aa rék mulang, méméh clak kana motorna sok nyolong nyelepotan pipi Tétéh.

Timburu ngahuru, nyaliara jadi tugenah, méh budal mirupa cimata. Teu kuat, unggal isuk nempo Aa jeung Tétéh hudang kabeurangan terus dicarumplang.

Aa teu terus rasa, aya duriat jeroeun ieu dada, ka manéhna. Kalah milih Tétéh nu sarua haré-haré kana eusi ieu haté, teu maliré kuring micinta salakina. Kalah ngagaronjak mun malem minggu teu liliaran téh, “dasar Frédi ogoan, apél ogé kudu diaanteur lanceuk.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s